دسته
تماس با نویسندگان
آدرس های دیگر
دوستان مامطیر
امکانات مامطیر
نظرسنجی‌مامطیر
درج مطالب شما
برترین مطالب
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 271258
تعداد نوشته ها : 221
تعداد نظرات : 218
Rss
طراح قالب
وحيد اسدي
 

در ویندوز XP به طور پیش فرض بعد از انتخاب Delete برای هر آیتمی ، ابتدا آیتم مورد نظر به سطل بازیافت (Recycle Bin) رفته و سپس میتوانید به طور کامل آن را حذف کنید.

حذف دو مرحله ای برای بعضی از کاربران ویندوز سخت و بیخود جلوه میکند.

معمولا ترفندهایی هم که در این زمینه ارائه میشود مربوط به بخش رجیستری ویندوز است اما با راهکاری که امروز من در اختیار شما قرار میدهم میتوانید با قابلیت ویندوز کاری کنید که بعد از انتخاب Delete برای هر آیتمی دیگر به سطل بازیافت (Recycle Bin) نرفته بلکه به یکسره به طور کامل حذف شوند.

به منظور این کار به ترتیب زیر عمل کنید:

- بر روی Recycle Bin در دسکتاپ کلیک راست کنید.

نیم نگاه
حذف دو مرحله ای برای بعضی از کاربران ویندوز سخت و بیخود جلوه میکند

- در زبانه Global ابتدا Use One setting For all drives را انتخاب کنید.

- حال تیک کنار Do not move files to the Recycle Bin.Remove files immediately را فعال کنید.

به این ترتیب دیگر هیچ آیتمی بعد از Delete به سطل بازیافت نخواهدرفت.

اما اگر میخواهید پنجره تایید که بعد از انتخاب Delete برای هر آیتمی می آید را دیگر نبینید ؛ تیک کنار Display Delete Confirmation Dialog را بردارید.

همیشه راحتترین راه را انتخاب کنید نه سخت ترین را مثل این ترفند....

 

 

تنظیم شده توسط:  KNIGHT

اندکی تامل
تو باید تنها کسی باشی که فرمان میدهی و به افکارت میگویی چه باید بکنند ---- مارک فیشر
به اقا بهنام در انتخاب نام برای سایتش کمک کنید


پنج شنبه دوازدهم 6 1388
X